Boeken over alternatieve geneeswijzen verkopen beoordeeld

Het complete boek over Chinese geneeskunde

Dit boek is het resultaat van jarenlang onderzoek en studie door een wereldberoemde Shaolin-grootmeester, Sifu Wong Kiew Kit, die een uitstekende staat van dienst heeft in het genezen van vele zogenaamde ongeneeslijke ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten, diabetes, seksuele ontoereikendheid, nierfalen. , reuma en astma met behulp van qiqong-therapie. Het doel van dit opwindende boek is om het prachtige en unieke concept achter de Chinese geneeskunde te introduceren.

Dit boek zal dus onmisbaar zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in Chinese geneeskunde en voor degenen die vinden dat de westerse geneeskunde toch niet alle antwoorden heeft. Het boek omvat: De geschiedenis, ontwikkeling en de belangrijkste kenmerken van de Chinese geneeskunde; Strategieën en tactieken bij het diagnosticeren en behandelen van patiënten; Hoe moderne samenlevingen, inclusief westerse artsen en onderzoekswetenschappers, Buttplug kopen kunnen profiteren van een dieper en holistisch begrip van de Chinese geneeskunde; Casestudy’s.

De geest in je genen

Dawson Church past de inzichten van het nieuwe gebied van epigenetica (d.w.z. controle boven het niveau van het gen) toe op genezing. Aan de hand van honderden wetenschappelijke studies laat hij zien hoe overtuigingen en emoties de expressie van DNA-strengen kunnen triggeren. Hij richt zich op een klasse genen die Immediate Early Genes of IEG’s wordt genoemd. Deze genen worden binnen enkele seconden na een stimulus ingeschakeld. Ze kunnen worden getriggerd door gedachten of emoties. Veel IEG’s zijn regulerende genen die andere genen aanzetten die specifieke aspecten van ons immuunsysteem beïnvloeden, zoals de aanmaak van witte bloedcellen die aanvallende bacteriën en virussen vernietigen. Epigenetica beïnvloedt dus elke dag onze gezondheid.

Hij bedenkt de nieuwe term “Epigenetische geneeskunde” om genezingstechnieken te beschrijvenVibrator kopen met epigenetische effecten. Hij vat ook de wetenschap samen achter de jonge gebieden van energiepsychologie en energiegeneeskunde, die beide veelbelovende epigenetische medische therapieën bieden, en beschrijft enkele van de duizenden krachtige persoonlijke doorbraken die worden bereikt door therapeuten, artsen en leken die deze technieken toepassen. .

Hands-on genezing voor huisdieren: de essentiële gids van de dierenliefhebber voor het gebruik van genezende energie

Ik kocht dit boek toen een van mijn honden, Tessa, kanker kreeg, nadat ik genoten had van de auteursboeken over paarden. Ik las het van kaft tot kaft, ging toen zitten en concentreerde me echt op doen wat Margrit Coates zegt. Ik zag eigenlijk veranderingen voor mijn ogen plaatsvinden aan Tessa’s kant waar de kanker was verwijderd. Haar lichaam leek te gloeien en de haren op haar rug stonden recht overeind.

De dierenarts is erg blij met het herstel van Tessa. en heeft gezegd ‘wat je ook doet, ga door’. Tessa houdt van haar genezingssessies en ik voel me zoveel beter nu ik iets kan doen om haar te helpen, en dat werkt. Wat een echt juweeltje is dit boek, en ook nog eens van zeer goede waarde, met veel diagrammen en foto’s. Mijn hond heeft enorm veel baat gehad bij de wijsheid en adviezen in dit boek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *