Koop een bromfiets online – raak niet kapot!

Het is scooter bromfiets tijd! In de meeste landen begint het weer op te warmen en stijgen de benzineprijzen weer. U probeert uw steentje bij te dragen om het milieu schoon te maken. Dus, wat doe je? Wel, je koopt natuurlijk een scooter of brommer kopen. Het online kopen van een brommerscooter kan eng zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn.

Laten we eerst enkele termen ophelderen. De meeste mensen gebruiken de termen scooter en bromfiets door elkaar. In werkelijkheid is een bromfiets een fiets onder de 50cc die wordt aangedreven door pedalen en gas. Wat een motorfiets maakt, is het pedaal. De motorfiets kan met een pedaal worden gestart en sommige nieuwere motorfietsen hebben ook een elektrische start. Motorfietsen gebruiken een tweetaktmotor. Dat betekent dat je de olie rechtstreeks door het gas mengt. Sommige staten hebben problemen met tweetaktmotoren. Sommige motorfietsbedrijven beginnen met het installeren van “schone carbs” die strenge schone luchtwetten kunnen doorstaan.

Aan de andere kant hebben de meeste scooters 4-takt motoren. Het is een kickstart of elektrische start. Scooters zijn iets groter dan bromfietsen en hebben een rijbewijs nodig om te mogen rijden. Zowel scooters als bromfietsen moeten op kenteken staan ​​in de staat waarin u ermee wilt rijden.

Dat wil zeggen, u wilt een scooter en u wilt hem nu! In de meeste delen van het land is het erg moeilijk om een ​​scooterdealer te vinden. Dan kunt u uw scooter of brommer online kopen. Weet ik. Het kan echt eng zijn. Dat is veel geld en dat wil je niet bederven. Iedereen en zijn broer lijken scooters online te verkopen. Als je op Google zoekt naar motorscooters, gasscooters, bromfietsen en meer, kom je op meer sites dan je ooit zult zien. Sommige van deze sites verkopen van alles, van bromfietsen/scooters tot nagellakremover. Het is niet wat je wilt.

Hier volgen enkele tips voor het online kopen van een brommer/scooter. Bekijk eerst een paar sites. Graaf ze grondig. Zorg dat je een contactpagina hebt. Er is geen contactpagina, dus het is tijd om verder te gaan. Bekijk vervolgens de scooter op de site. Als je iets leuk vindt, bekijk het dan om te zien of het beschikbaar is. Dan JA!! Raak nog niet te opgewonden. Er is meer te doen. Controleer de garantie op uw scootmobiel. Lees alle informatie. Vergeet niet dat de meeste scooters eraan komen. Als garantiewerk vereist is, zal het bedrijf dit willen honoreren. U wilt uw scooter niet inpakken en terugsturen naar China! Als het garantiebeleid van een site begraven en moeilijk te vinden is, lees het dan heel zorgvuldig. Sommige sites respecteren aanbevelingen niet per se. Zij verwijzen u door naar de fabrikant. Dit kan een nachtmerrie zijn!! Controleer of het bedrijf scooteronderdelen verkoopt. Als er iets kapot gaat, moet u vervangende onderdelen bij de hand hebben. Het is verbazingwekkend hoeveel scootersites geen onderdelen verkopen. probleem, probleem! Gelieve niet te bestellen. Ook als u denkt de goedkoopste prijs op een brommer/scooter gevonden te hebben. Als je geen onderdelen kunt krijgen, is het de prijs niet waard. Iedereen vindt het leuk om goedkope spullen te vinden, maar goedkope spullen die in een kapotte garage staan, zijn het gewoon niet waard. Bespaar een paar euro extra en koop een betere scooter.

Kijk op de site voor de informatie die je nodig hebt. Hoe worden scooters verzonden? Ophalen in een centraal bezorggebied? Zal de chauffeur mij uit de vrachtwagen helpen? (Sommige bezorgdiensten zijn niet verantwoordelijk voor het uitstappen van de vrachtwagen en brengen het tot aan de deur van de vrachtwagen.) Bromfietsscooters wegen tussen de 200 en 300 pond. De meeste zijn verpakt in grote dozen. Het is een beetje zwaar voor één persoon. Sommige sites bieden bezorging aan huis voor ongeveer $ 50 meer dan de standaard verzendkosten. Het is misschien de moeite waard. Dit is echt belangrijk! Open waar uw scooter vandaan komt. Controleer elk hoekje en gaatje op schade. Je bezorgdienst stelt het misschien niet op prijs, maar ze moeten even wachten. Zelfs als ze tegen je schreeuwen, teken de scooter niet voordat je hem hebt uitgeprobeerd. Eventuele beschadigingen dienen te worden genoteerd op de verzenddocumenten. Ontvang een kopie. Als de bezorger het niet controleert op schade voordat hij vertrekt, heb je pech. Serieus, teken niet voor verzending totdat u op schade hebt gecontroleerd!! Als er schade is, dient u een claim in bij de vervoerder. Dit is waarom het ertoe doet.

Ontbrekende onderdelen en technische problemen moeten worden gericht aan het bedrijf waar u het product hebt gekocht. transportschade, aan de rederij.

Zorg ervoor dat het bedrijf waar je de scooter bestelt duidelijke instructies geeft voor het uitpakken en monteren van de bromfiets of scooter. De meeste bromfietsen en scooters vereisen enige montage. Er zijn er niet veel en ze zouden beheersbaar moeten zijn, maar ze hebben duidelijke instructies nodig. sommige websites

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *