Mobiele marketing met QR-codes

Is uw bedrijf al begonnen met het gebruik van QR-codes? Zo niet, dan loopt u mogelijk twee jaar achter op uw concurrentie. De cijfers laten zien dat er misschien wel een miljoen bedrijven in de Verenigde Staten zijn die allemaal klaar zijn om deze vierkante, tweedimensionale streepjescodes te gebruiken.

QR-codes zijn die vierkante, zwart-witte dozen die op een streepjescode lijken. Je hebt ze misschien niet opgemerkt, maar ze staan ​​in tijdschriften, je rekeningen en zelfs in reclamespots die je op televisie ziet. Het is de nieuwste technologie om uw bedrijf te koppelen aan iedereen met een smartphone.

U kunt uw zakelijke website koppelen aan de qr code online een coupon toevoegen, een afbeelding, een nummer, productinformatie, zelfs een gids voor probleemoplossing voor consumenten die uw producten al hebben gekocht. De mogelijkheden zijn eindeloos. Japan begon deze jaren geleden te gebruiken en nu worden ze daar letterlijk voor alles gebruikt.

De Japanners hebben deze gebruikt om alles wat je maar kunt bedenken op de markt te brengen en te adverteren… ze zijn zelfs gespot op grafstenen! Voedselverpakkingen hebben QR-codes die u linken naar de voedingsinformatie. Billboards gebruiken ze om reclame te maken voor films, auto’s en restaurants. Deze vierkantjes zijn statische hyperlinks; ze maken het mogelijk om de fysieke wereld samen te voegen met de digitale.

Het maakt niet uit of je ze op flyers, raamstickers of kranten plakt; iedereen met een smartphone kan ze scannen en automatisch aan uw gegevens worden gekoppeld. Ze nemen minder ruimte in beslag dan traditionele advertenties. Ze zijn bijna onmiddellijke toegang; geen URL’s om uit te typen, en u communiceert met klanten en potentiële klanten, op een geheel nieuw niveau.

De code-applicaties zijn gratis of erg goedkoop, en je hebt geen diploma nodig om je eigen QR-code in te stellen. Ze zijn gemakkelijk voor u te programmeren en gemakkelijk te lezen voor uw klanten. Het enige wat ze nodig hebben is een smartphone, de scannertoepassing downloaden en een foto maken; het is zo makkelijk!

Uw eerste stap om deze goedkope vorm van marketing te gebruiken, is door er een aan uw visitekaartje toe te voegen, maar zorg ervoor dat deze naar een mobiele site linkt! Velen maken de fout om de code te koppelen aan hun reguliere website en het vertaalt zich gewoon niet goed op een smartphone. Als je meer ideeën wilt opdoen en zelfs je eigen code wilt maken met onze gratis QR Code Generator, bekijk dan onze online nieuwspublicatie, QR Code Press.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *