Reinigingsverpakking -wat te doen na het schoonmaken

 

Het schoonmaken van verpakkingen is geen eenmalige dag. De verpakkingsweg moet regelmatig worden onderhouden en uitgevoerd om een goede staat te behouden. Pas op dat u de bevrijding niet verzamelt nadat de reiniging is voltooid.

Na het reinigen moet u regelmatig preventieve onderhoudsmaatregelen uitvoeren, zodat er geen herhaling is van allerlei soorten onkruid die het uiterlijk en de stabiliteit beschadigen.

Zorg ervoor dat er geschikte afwateringsfaciliteiten op de verpakkingsweg zijn. Regen of water dat wordt gebruikt tijdens het bestrating reinigen mag niet stagneren. Het vocht fungeert als een broedplaats voor verschillende organismen die onmiddellijk de verpakkingsweg zullen infecteren. Bespreek met een landschapsadviseur of een bouwaannemer voor de juiste methode om gebruik te maken of regenwater.

Regelmatige bewegingen van het voertuig en mensen hebben de neiging om scheuren, losse gewrichten of gebroken blokken te ontwikkelen. Na verloop van tijd kan zelfs regelmatige reiniging en verwering de bovenstaande problemen veroorzaken. Om stabiliteit te garanderen, moet u het onmiddellijk oplossen na het reinigen van de verpakking.

De gewrichten tussen de blokken van de verpakkingsweg hebben zand. Door de regen en het water te drukken dat wordt gebruikt voor het reinigen, wordt het zand vochtig en maakt het de gewrichten los. De gewrichten moeten onmiddellijk met zand worden gevuld en moeten worden verzegeld met cementmortel.

De markt heeft een co -stabilisator die kan worden gebruikt om de aangrenzende losse zwarte kleuren van de verpakkingsweg te combineren. Ze bieden geen permanente oplossingen voor losse gewrichten, maar op een dag kunnen ze het dragen doorstaan. Het is niet handig als de gewrichten breder zijn en de verpakkingsweg is gemaakt van kiezelstenen en vlaggen.

Gezamenlijke stabilisatoren werken als lijmen. Ze moeten worden gemengd met water en worden aangebracht op de hele verpakkingsweg. De lijmcomponenten sloeg op een dag het watergedeelte verdampt terwijl het zand werd bevestigd met behulp van het gewassen vreemde voorwerp en stof tijdens het reinigen van het verpakkingsmateriaal.

Gebroken blokken op de verpakkingsweg moeten worden verwijderd en vervangen door nieuwe blokken. In grote gevallen moeten de scheuren correct worden gerepareerd. Als de scheuren onbeduidend en niet opvallend zijn, moet u ermee verward zijn en andere problemen veroorzaken, dus u moet ze niet aanraken.

Als er bomen, klimplanten of andere planten zijn die de verpakkingsweg schaduwen, wordt aanbevolen dat de verpakkingsweg direct zonlicht ontvangt om het punt te snijden of om de plant naar een andere plaats te verplaatsen. Blootstelling aan zonlicht voorkomt vocht en vertraagt het herhaling van onkruid, vogels of schimmel.

Weedmoordenaars moeten het eens in de drie maanden gebruiken om de groei van ongewenste planten te voorkomen. Ze kunnen worden gespoten of gemengd in water en kunnen volgens de instructies van de fabrikant naar de verpakkingsweg worden geroepen.

De betonnen cheater moet worden aangebracht na het reinigen van de verpakking. Aangezien er verschillende afdichtingsmiddelen op de markt zijn, neem dan contact op met een expert om advies te ontvangen over betonafdichtingstypen, applicatiemethoden en andere gerelateerde details. Het afdichtmiddel zorgt ervoor dat de verpakkingsweg niet lang wordt beïnvloed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *