Waar u op moet letten bij het kopen van een elektrische step voor kinderen

 

Scooters overal! Er lijkt een scooterrage in mijn buurt te zijn, en jonge kinderen doen massaal mee aan de activiteit. Als uw kind een step heeft en u bent klaar om een reeks elektrische steps te gebruiken, dan is het tijd om een elektrische step te overwegen. Er zijn talloze keuzes op de markt en het is belangrijk om te weten met welke factoren u rekening moet houden. Veel kinderen dringen er bij hun ouders op aan om te beginnen met een elektrische scooter die misschien niet geschikt is voor hun leeftijd. Bewapen uzelf met wat basisinformatie voordat u gaat winkelen, zodat u niet de verkeerde keuze voor uw kind maakt. Het eerste beslissende punt is welke stijl te kopen.

Uw opties zijn om een “staande” scooter te kopen, vergelijkbaar met een elektrisch aangedreven step of een rijdend type vergelijkbaar met een motorscooter. Deze selectie wordt bepaald door de leeftijd van de kinderen waarvoor u winkelt. Als uw kind tussen de 6 en 14 jaar oud is, is de stand-up kick-style elektrische scooter kopen een goede keuze. Als uw kind 13 of 14 jaar oud is, is een elektrische scooter in motorstijl geschikt. Neem contact op met uw lokale autoriteiten om te zien of er wetten of beperkingen zijn met betrekking tot de leeftijdsgeschiktheid van scooterselectie. Hier zijn enkele aankoopfactoren waarmee u rekening moet houden voordat u een aankoop doet:

Draagvermogen: Hoe zwaarder de berijder, hoe langzamer de scootmobiel zal zijn en de actieradius zal worden beïnvloed. Acceleratie en topsnelheid worden bepaald door de grootte van de berijder. Over het algemeen zijn elektrische scooters voor kinderen ontworpen voor rijders onder de 175 pond.

Snelheid: Staande scooters, zoals het Razor Pocket Rocket-model, halen een topsnelheid van 24 km/u niet. De topsnelheid is afhankelijk van verschillende factoren, met name het gewicht van de berijder en het terrein dat wordt verplaatst. Factoren zoals de bandenspanning en het laadniveau van de batterij hebben ook invloed op de prestaties, maar in mindere mate. Een goede schatting van de typische snelheid ligt in het bereik van 10 mph.

Afstand of actieradius per acculading: een betere maatstaf voor rijvaardigheid is rijtijd of motorlooptijd per acculading. Dit prestatieaspect kan sterk variëren, afhankelijk van het type batterij dat wordt weerspiegeld in de kosten van de scootmobiel. Een ruwe schatting is ongeveer 45 minuten motor “aan” per lading. Factoren zoals het gewicht van de berijder en het terrein kunnen deze prestatieparameter beïnvloeden. Typische afstanden variëren van 8 tot 10 mijl. Bereik varieert per model. Houd er rekening mee dat iedereen die een elektrische scooter verkoopt waarschijnlijk cijfers aan de bovenkant van zijn bereik zal noemen. Een typische scooteraccu heeft een oplaadtijd van 4 tot 6 uur. Als je actieve kinderen hebt, wil je misschien een tweede set batterijen ontdekken!

Prijs: vermijd elektrische scooters in “kick”-stijl die voor minder dan 100 worden verkocht. Deze scooters zijn verkrijgbaar bij ‘big box’-winkels en hoewel ze in eerste instantie functioneel zijn, zullen ze waarschijnlijk niet de kwaliteit en duurzaamheid hebben om de scootersprongen en capriolen van een scooter te weerstaan. actieve 10-jarige. Elektrische scooters in “kick”-stijl in het bereik van 125 tot 275 Duurzame elektrische scooters in motorstijl moeten in het bereik van 325 en hoger zijn.

Nadat u uw onderzoek heeft gedaan, controleert en bevestigt u de garantie, service en beschikbaarheid van onderdelen. Zorg ervoor dat er een reservewiel of wiel bij de hand is. Dit is een veelvoorkomend uitsplitsingsitem. Vermijd elektrische scooters van het merk “no-name”. Enkele merken met een positieve reputatie zijn X-Treme, Razor en Schwinn. Bekijk onze online winkel met concurrerende prijzen en uitstekende service. Veel succes met het vinden van de perfecte step voor je kind. Je weet nooit wat er zal gebeuren als je de elektrische scooterervaring van je kind ziet ontvouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *